I Holden Bygg er kunden hovedfokuset. Vi elsker utfordringer, så kom med det!
Vi kan hjelpe med oppsetting av hus/hytter, planlegging, rådgiving, tømrertjenester, finsnekkering, flislegging, våtrom. mm.. 

Nybygg

Holden Bygg AS har solid erfaring i oppføring av nye boliger. Bygge nytt skal være en morsom og spennende prosess hvor byggherre opplever å virkeliggjøre boligdrømmen. Et godt etablert nettverk av arkitekter, ingeniører og andre håndverksgrupper gjør det mulig for firmaet å tilby komplette løsninger fra idé til ferdig bygg.  

Ønsker du nytt Hus, Hytte, Brygge eller Naust er vi seriøse aktører som bretter opp ermene og leverer kvalitet I bygg.
Vi har gode samarbeidspartnere i enhver yrkesgruppe, som gjør at vi får levert deg/dere komplette pristilbud og et hyggelig samspill.

Sitter du på en boligdrøm som du ønsker å realisere? Vi kan tilby deg totalpakke på nybygg. Vi sørger for hele boligprosjektet helt til et nøkkelferdig hus. Vi er strukturerte, målbevisste og gjør vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.

Påbygg

Etter hvert som livet utvikler seg får man kanskje behov for mer plass hjemme. Da kan det være en god idé å bygge på din bolig, enten i form av utvidelse på samme plan eller ved å bygge på en ny etasje. Dersom du ikke har plass til å utvide boligen, kan en endring av planløsningen også ha stor effekt på boarealet. Våre erfarne tømrere bygger på eller bygger om din bolig i henhold til dine ønsker.

Dersom du ønsker å utvide din bolig kan dette gjøres ved å bygge på i høyden, for eksempel med en ny etasje. Dette kalles et påbygg og krever godkjennelse fra kommunen. Du kan også utvide boarealet med et tilbygg. Da bygger du en ny del til boligen, med utgangspunkt i den eksisterende bygningsmassen. I noen tilfeller vil slike endringer være fritatt fra godkjennelse av kommunen, men det vil være fornuftig å sette seg inn i gjeldende forskrifter eller søke råd hos kommunen.

Tilbygg 

Skulle du gjerne hatt mer plass? Da kan et tilbygg på din nåværende bolig være løsningen. Vi er behjelpelige med alt fra idé og frem til ferdigstilling av prosjekt. Vi kommer gjerne på befaring og hjelper deg å finne den beste løsningen for din bolig.

Mangler du litt plass eller kanskje du har behov for en litt mer åpen stue? Da er et påbygg et godt alternativ som kan dekke familiens behov, uten å måtte kjøpe et helt nytt hus.

Våtrom

Holden Bygg AS påtar seg oppdrag med å pusse opp og fornye bad. Vi følger selvfølgelig våtroms normen og bygger badet etter de gjeldende forskriftene. Når man skal fornye badet er det mange materialvalg man må gå gjennom for å finne det som passer både med tanke på bruken og ikke minst designet man ønsker. 

Om et bad eller våtrom er bygget med dårlig håndverk, kan det føre til større og kostbare reparasjoner enn det i utgangspunktet vil koste å bygge eller rehabilitere et bad eller våtrom.

Derfor lønner det seg å overlate rehabilitering eller bygging av nytt våtrom og bad til en leverandør med lang erfaring og sertifisert kompetanse.

Vi utfører rehabilitering av bad, der vi stiller med alle aktører. Vi kan også bygge bad og våtrom i nye hus. 

Ved å bruke oss som din leverandør av våtrom og bad, sikrer du at badet eller våtrommet oppfyller de strenge krav og regler som stilles til våtrom.

Garasje

Ønsker du deg et trygt sted å oppbevare bilen? Eller en skjermet og tilrettelagt uteplass? Vi kan hjelpe deg med å bygge garasje, terrasse og levegg som dekker dine behov for oppbevaring og oppholdsrom utendørs.

Terrasse 

Holden Bygg AS lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle terrasser eller bygger på eksisterende. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Uthus 

 Holden Bygg AS fører opp mindre nybygg som boder, uthus, låver og lysthus.

Vinterhage 

Det er viktig å tenke på hvordan vinterhagen vil se ut sammen med huset slik at den står i stil med boligen og ikke virker sjenerende. Det er sjeldent at standardpakker for vinterhager er et god valg for boliger i Norge og du vil få et mye finere tilbygg ved å spesialtilpasse det etter din tomt og bolig.

En vinterhage er et tilbygg du kan bruke hele året. Glasset må derfor være isolert og det samme gjelder for gulv, tak og vegger. Det er også ofte ønskelig at glasset skal kunne åpnes slik at man slipper frisk luft og solskinn inn på varme sommerdager. Med store vinduer og glassdører kan ofte vinterhagen være en del av hagen utenfor. På kalde høst og vinterkvelder kan det være behagelig med oppvarmet gulv eller annen varmekilde.

Holden Bygg AS
 kan hjelpe Deg med Deres prosjekt !Ta kontakt for en hyggelig fagprat.

Rehabilitering 

Et godt resultat krever et godt øye.Holden Bygg AS rehabiliterer hele eller deler av hjemmet ditt, og setter det i forskriftsmessig stand! Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

Vi utfører alle typer rehabiliterings arbeider relatert til eksisterende bygninger slik som takskifte, etterisolering, skifte av utvendig panel, skifte av vinduer, innvendig oppussing/rehabilitering.

Renovering 

Vi restaurerer dine gjenstander til original stand. Alt fra møbler og bord til eldre rom og bygninger. Ta kontakt for referanser fra tidligere utført arbeid.  
Bor du i eller har en verneverdig bolig som trenger ekstra omsorg? Det er en jobb for Holden Bygg AS. Vi har lang erfaring innen vedlikehold og restaurering av boliger.

Vi utfører alt innen rehabilitering fra bytte av dører, vinduer, vegger, tak og gulv. Vi monterer også kjøkkeninnredning.

Planlegger du renovering på din bolig?